Meitä yhdistää aito halu auttaa pk-yrityksiä

Luotain Consulting Oy tukee organisaatioiden strategista kehittämistä. Strategia valmentajina toimivat kokeneet johdon valmentajat ja coachit, joilla kaikilla pitkä kokemus pk-yrittämisestä, strategisesta kehittämisestä ja johtamisesta.

Ajatus Stratool työkalun perustamisesta syntyi muutosvauhdin aiheuttamista haasteista yrityssuunnittelulle. Olemme kiinnittäneet huomioita julkaisuihin joissa mm. todettiin, että strategia on kuollut. Mielipide perustui ajatukseen, että perinteinen jäykähkö strategiaprosessi kestää liian kauan, vaatii huomattavia resursseja ja jää pahimmillaan toteutumatta.

Kiinnostuitko?

Ota strategiatyökalu käyttöön jo tänään.

Pia Vilanen

Pia Vilanen

CEO, Certified Supervisor and Coach of Leaders Master CSLE®, Certified Business Coach, Coach Everything DISC for Leaders

Katriina Hälikkä

Katriina Hälikkä

Senior Consultant, HHJ hallitusosaaja, Certified Supervisor and Coach, Business Coach

Merja Talkio-Vilanen

Merja Talkio-Vilanen

Senior Consultant, MBA, HHJ hallitusosaaja, johdon valmentaja, ammatillinen opettaja

Strateginen suunnittelu on nyt entistä tärkeämpää, myös pienemmissä yrityksissä. Emme mielellämme mene tuntemattomaan metsään ilman karttaa ja kompassia. Yrityssuunnittelun tulisi kuitenkin olla joustavaa ja jatkuvasti muokattavissa. Henkilöstö tulisi saada mukaan jo suunnitteluvaiheessa järkevällä tavalla.

Strartool on sähköinen, rullaava  strategiatyökalu, joka mahdollistaa yrityskohtaisen, ammattimaisen ohjauksen ja useita samanaikaisia käyttäjiä. Nyt on mahdollista työskennellä yhdessä henkilöstön kanssa vaikka koko suunnitteluprosessin ajan. Strategia on joka hetki muokattavissa ja muutokset voidaan huomioida nopeasti.

Vahva ennakointiosio palvelee tärkeiden valintojen tekemistä. Mitä nopeammin maailma muuttuu, sitä herkemmällä korvalla on kuunneltava heikkoja signaaleja. Ripeä mahdollisuuksiin tarttuminen ja uudistuminen on yksi tärkeimmistä menestymisen edellytyksistä.

Tarvitaan yhteistä innostusta jotta voi tehdä menestyksekästä bisnestä.
Stratool on tarkoitettu Sinulle, joka haluat herättää organisaatiosi siihen, että strategian pitää olla muutakin kuin kuollut paperi tai pakollinen harjoitus.

STRATOOL – sanoista tekoihin

Arvopohja

Asiakastaju

  • Asiakastarpeiden ymmärtäminen ja jatkuva kehittäminen
  • Erinomainen asiakaskokemus

Yhteispelin ymmärrys

  • Aito kumppanuus ja yhdessä oppiminen

Sisu

  • Emme anna periksi, yrittäjähenki