Meitä yhdistää aito halu auttaa pk-yrityksiä

Stratool Oy on keskittynyt pk-yritysten ja organisaatioiden strategiseen kehittämiseen. Yrityksen taustalla ovat kokeneet yrittäjät Merja Talkio-Vilanen, Vesa Vilanen ja Heikki Lindevall, joilla kaikilla on yli 30 v kokemus pk-yrittämisestä, strategisesta kehittämisestä ja johtamisesta.

Ajatus Stratool Oy:n perustamisesta syntyi muutosvauhdin aiheuttamista haasteista yrityssuunnittelulle. Kiinnitimme huomioita julkaisuihin joissa mm. todettiin, että strategia on kuollut. Mielipide perustui ajatukseen, että perinteinen jäykähkö strategiaprosessi kestää liian kauan, vaatii huomattavia resursseja ja jää pahimmillaan toteutumatta.

Kiinnostuitko?

Ota strategiatyökalu käyttöön jo tänään.

Heikki Lindevall

Heikki Lindevall

kehitysveturi HHJ

Vesa Vilanen

Vesa Vilanen

TTM, HHJ PJ

Merja Talkio-Vilanen

Merja Talkio-Vilanen

MBA, HHJ hallitusosaaja, johdon valmentaja, ammatillinen opettaja

Strateginen suunnittelu on nyt entistä tärkeämpää, myös pienemmissä yrityksissä. Emme mielellämme mene tuntemattomaan metsään ilman karttaa ja kompassia. Yrityssuunnittelun tulisi kuitenkin olla joustavaa ja jatkuvasti muokattavissa. Henkilöstö tulisi saada mukaan jo suunnitteluvaiheessa järkevällä tavalla.

Näillä ajatuksilla syntyi Stratool Oy vuonna 2016.

Ideoimme sähköisen, rullaavan  strategiatyökalun joka mahdollistaa yrityskohtaisen, ammattimaisen ohjauksen ja useita samanaikaisia käyttäjiä. Nyt on mahdollista työskennellä yhdessä henkilöstön kanssa vaikka koko suunnitteluprosessin ajan. Strategia on joka hetki muokattavissa ja muutokset voidaan huomioida nopeasti.

Vahva ennakointiosio palvelee tärkeiden valintojen tekemistä. Mitä nopeammin maailma muuttuu, sitä herkemmällä korvalla on kuunneltava heikkoja signaaleja. Ripeä mahdollisuuksiin tarttuminen ja uudistuminen on yksi tärkeimmistä menestymisen edellytyksistä.

Tarvitaan yhteistä innostusta jotta voi tehdä menestyksekästä bisnestä.

Stratool on tarkoitettu Sinulle, joka haluat herättää organisaatiosi siihen, että strategian pitää olla muutakin kuin kuollut paperi tai pakollinen harjoitus.

STRATOOL – sanoista tekoihin

Stratool Oy:n arvopohja

Asiakastaju

  • Asiakastarpeiden ymmärtäminen ja jatkuva kehittäminen
  • Erinomainen asiakaskokemus

Yhteispelin ymmärrys

  • Aito kumppanuus ja yhdessä oppiminen

Sisu

  • Emme anna periksi, yrittäjähenki